Laat kozijnen, draai-, vouw- of schuifdeuren plaatsen door Slakas

Maak uw veranda of terrasoverkapping af met kozijnen en deuren van Slakas. Zo heeft u geen last meer van bijvoorbeeld inslaande regen, tocht of laagstaande zon. Slakas Verandabouw biedt diverse opties voor kozijnen, draaideuren, vouwdeuren of schuifdeuren. Meer weten? Neem contact op.

Wanden voor terrasoverkappingen op maat

Een wand is rechthoekig en een spits loopt boven gelijk met de helling van het dak. In deze kozijnprofielen kunt u verschillende soorten materiaal laten zetten: 

  Glas (4 mm/6mm/21mm/24mm)

  Polycarbonaat (opaal/helder/zonwerend)

  Sandwich paneel (21mm/24mm en in alle RAL-kleuren)

  Trespa (6 mm)

Het is ook mogelijk een wand of spits te plaatsen in een niet door Slakas gefabriceerd dak. Vaak is het ook mogelijk een kozijn te plaatsen in een totaal ander soort constructie. Natuurlijk kan de wand of spits ook al tegelijk met de montage van uw dak gemonteerd worden.

Schuifdeuren van Slakas Verandabouw 

Als u van uw veranda wilt genieten met goed en slecht weer, dan zijn schuifdeuren de ideale oplossing. Daarmee kunt u met goed en met slecht weer onder uw overkapping zitten. De pui waarin de schuifdeuren staan, bestaat meestal uit 2, 3 of 4 deuren. U kunt kiezen uit 2 verschillende systemen: een wat lichtere en een wat zwaardere variant. De lichtere variant bestaat meestal uit 6 mm gelaagd of wat dun thermopane glas. De wat zwaardere variant bestaat voornamelijk uit thermopane glas. 

Het voordeel van de thermopane ruit is dat de isolatiewaarde wat hoger is. De schuifdeuren zijn verkrijgbaar in geïsoleerde en niet-geïsoleerde uitvoering. U kunt deze puien eenvoudig samen met het dak laten monteren, maar het kan ook nog altijd achteraf. Deze puien zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Sinds kort heeft Slakas ook hardglazen schuifwanden in haar assortiment. Deze schuifwand bestaat geheel uit glas, dus u kijkt niet tegen aluminium profielen aan. Het glas bestaat uit 8 mm of 10 mm gehard glas en de pui is van binnenuit te vergrendelen.

Vouwdeuren van Slakas Verandabouw 

In plaats van schuifdeuren kunt u ook voor vouwdeuren kiezen. Het grote voordeel van vouwdeuren ten opzichte van schuifdeuren is dat u uw veranda in de zomer als het heet is geheel kunt openen, zonder dat de deuren veel plaats innemen. 


U kunt kiezen uit 2 systemen: de wat lichtere en de wat zwaardere variant. 

Bij de wat lichtere variant zijn de profielen wat lichter en zijn er wat dunnere ruiten gemonteerd (6 mm gelaagd). Bij de wat zwaardere variant worden er wat zwaardere profielen gebruikt en bestaan de ruiten uit thermopane glas (meestal 21 of 24 mm). De vouwdeuren zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar en ze zijn eenvoudig samen met uw verandadak te monteren, maar het kan ook nog altijd achteraf.

Een draaideur in uw veranda? Het kan! 

Bij Slakas kunt u ook prima terecht als u ergens een deur in uw veranda wilt hebben. Ideaal te combineren met een bestaande gevel of bijvoorbeeld een kozijn. U kunt uw deur voorzien van alle soorten glas (6 mm gelaagd tot 24 mm thermopane), sandwichpanelen of bijvoorbeeld trespa, maar u kunt ook kiezen uit een combinatie hiervan. 


De deuren zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar en tevens eenvoudig achteraf nog in uw bestaande veranda te monteren.