Een prieel, oranjerie of kas op maat voor uw tuin

Een heerlijk zitje in de tuin voor koelere avonden, of een plek voor uw eigen moestuin. Met een prieel, oranjerie of hobbykas haalt u nog meer voldoening uit uw tuin. Slakas Verandabouw maakt deze tuinhuisjes op maat. We komen langs om uw wensen te bespreken en maken een vrijblijvende offerte. Neem contact op met Slakas

Hobbykassen en priëlen  

De tuinpriëlen van het model Gotic zijn in meerdere uitvoeringen qua grootte en model van het dak verkrijgbaar. Standaard zijn deze modellen in 3 verschillende typen te onderscheiden: 

  Pyramid - recht dak 

  Peach – holle-dakconstructie 

  Apple – bolle-dakconstructie


Daarnaast zijn de modellen in verscheidene grootte van het grondoppervlak uitgevoerd: 

  Ø3,01 meter 

  Ø3,68 meter

  Ø4,02 meter 

Voor de prieeltjes geldt dat deze voor meerdere gebruiksdoeleinden geschikt zijn. In de zomer zijn ze ideaal als tuinzitje in de na-avond. Daarnaast kunt u deze, door eenvoudige montage van zaaibakken of bloemenschappen, in de winter gebruiken als overwinteringsplaats van uw kostbare planten. 


Verder kunt u de modellen in iedere gewenste uitvoering qua kleur of gebruikte beglazingsmaterialen of combinaties van plaatmaterialen verkrijgen. Daarbij heeft u dan nog het voordeel dat het model binnen 1 uur in iedere gewenste uitvoering is om te bouwen.

Een oranjerie van Slakas 

Met deze constructie wordt uw tuingenot verwezenlijkt. Naast een aantal standaard afmetingen kan het model geheel naar uw wens worden vervaardigd. Door gebruik van verschillende kleuren, beglazingen en stijlen, ontstaat een uitvoering met een scala aan gebruiksmogelijkheden. U kunt er gezellig met vrienden eten en natafelen, uw artistieke hobby uitoefenen of gewoon in alle rust van een goed boek genieten. 


Door het in eigen beheer uitwerken en vervaardigen van de verschillende oranjerieën, kan Slakas tegen zeer concurrerende prijzen werken. Of u nu een licht geïsoleerde uitvoering wenst met 4 mm enkelbeglazing of een uitvoering met dubbelglas. Voor elke gewenste uitvoering liggen de profielen in het eigen magazijn op voorraad. Hierdoor kan Slakas korte lijnen hanteren wat voor u als klant korte levertijden inhoudt.

Voor de tuinier: een hobbykas van Slakas 

De hobbykassen van het model Classic zijn ontworpen met oog voor detail. Door ruime keuze in afmeting, beglazing en kleur voldoen zij aan de wensen van iedere tuinliefhebber.
Naast de standaard uitvoeringen kan ieder model door gebruik van eigen Slakas-profielen, naar wens van de klant op maat geproduceerd worden.

Qua breedte beschikt Slakas over 2 standaard maten: 2,355 en 3,095 meter. In de lengte lopen de maatvoeringen op per vak met 74 cm.

Naast de vrijstaande uitvoeringen, beschikt Slakas over muurkassen. Ook hiervoor geldt dat deze in diverse verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Of u de kas gebruikt als overwinteringsplaats voor uw cactussen of vaste planten, of als kweekkas voor groenten en bloemen, met een kas van Slakas is iedere bedenkbare toepassing te verwezenlijken.
Zo kan ook in tuinen met geringe plaatsingsmogelijkheden of op reeds bestaande fundamenten een model vervaardigd worden dat aan uw specifieke wensen voldoet. Speciaal voor zelfbouwers kunnen alle typen als bouwpakket worden uitgevoerd, waarbij het beglazingsmateriaal met een klemveer wordt vastgezet en met een rubber profiel wordt afgedicht.