In de zon, maar uit de wind met een screen van Slakas

Hoe prettig uw terras met overkapping ook is, een kille wind kan uw buitenplezier flink verpesten. Een screen is dan uitermate handig. Wilt u uw auto beschut parkeren bij huis? Dan is een carport ideaal. Slakas Verandabouw realiseert screens en carports op maat.

Screens op maat van Slakas Verandabouw

Screens worden vooral onder een overkapping gemonteerd, wanneer er bijvoorbeeld geen ruimte voor een schuifpui of is, of wanneer men liever een "open" overkapping wil behouden. Onze screens zijn ongevoelig voor de wind, weren 80% van de warmtestraling en zijn lichtdoorlatend. Verder zijn screens uitermate handig als u veel van huis bent, maar toch uw zonwering naar beneden wilt laten. Het doek van glasvezel is zeer eenvoudig te reinigen. De aluminium onderdelen van de screens zijn in alle RAL-kleuren te verkrijgen en ook het doek is in vele soorten bestelbaar. De doeken zijn alle brandvertragend, antistatisch en rot- en schimmelwerend.


Screens worden bediend door een band, koord of staaldraad. Het bedieningspunt kan zowel binnen als buiten worden aangebracht. De screens kunnen handmatig of met een afstandsbediening worden bediend. Kortom, waar een kozijn of pui vaak niet mogelijk is, biedt een screen uitkomst!


Carports 


Steeds meer mensen kiezen voor het laten plaatsen van een aluminium carport. Weersinvloeden zoals regen, zon, bladeren, hagel en sneeuw, maar ook vogelpoep, tasten namelijk de lak van uw auto aan. De carports kunnen worden voorzien van plexiglas, polycarbonaat of gehard glas. 

Er zijn verschillende uitvoeringen van de carports mogelijk. U kunt kiezen uit een gebogen dak, een puntdak of uit een vlak dak. Ook carports kunnen in iedere gewenste RAL-kleur gemaakt worden.